Reviews from Cafetaria Car-San Sappemeer

Recent reviews

4.0
.
25 November 2023

Het kan voorkomen dat een bestelling een keer niet klopt. Maar de bestellingen die ik plaats kloppen vaker niet dan wel. Vaak mist de saus bij snack, of de extra saus die ik bestel. EĆ©n keer via website besteld en betaald, op afgesproken tijdstip aangekomen was bestelling niet doorgekomen. Reactie was dat website soms niet goed werkt.....van andere klanten was bestelling wel goed doorgekomen. Omdat ik geen verbetering in service zie, plaats ik dit verbeterpunt

Kooman
25 November 2023

Normaal gesproken geen klachten. Maar deze keer was de loempia helemaal koud we hebben hem zelf moeten opwarmen

Hartman
18 November 2023
Anna-Lot
18 November 2023

Altijd heel vriendelijk, geen stress af te lezen aan personeel ondanks drukte blijven ze ontspannen. Lekkere friet

Thalis
6 November 2023
Lanting
5 November 2023

Eten was optijd klaar en was zeker goed!

Jonathan van Meggelen
4 November 2023

Als ik aangeef dat de bestelling om 18:00 klaar moet zijn, moet die ook om 18:00 klaar zijn, niet om 18:45.

Bart Rogaar
3 November 2023

Bestelling online gedaan en betaald. Toen ik op de juiste tijd aanwezig was, bleek mijn bonnetje nog in de computer te zitten. Excuses moest ik om vragen. Ik vind dit slecht, fouten maken we allemaal, maar wees er eerlijk over en benoem het naar de klant. Kom er al jaren eten smaakt goed, baal hier van

Ielke
1 November 2023

Volgende keer mag de pindasaus wel warm...

28 October 2023

Bestelling was niet compleet. Saus was vergeten

Margret
23 September 2023

Eten was lekker warm en goed šŸ‘

Arjan
22 September 2023

Snel klaar en smaakte goed!

Kim
5 September 2023

Smaakte heerlijk! Alleen de cola was vergeten maar goed, dat kan gebeuren

Marleen
22 August 2023

Super, alleen een frikandel xxl speciaal besteld maar geen speciaal gekregen. Verder was het goed

Natasja
24 July 2023

Eten on line besteld , keurig op de afgesproken tijd klaar en het smaakte heerlijk!!!

Lap
21 July 2023

De patatshoama was gewoon gekookt vlees in plaats van gebakken en de patat car san was ook en slape hap gewoon opgewarmd in plaats van gebakken

SW
16 July 2023

Prima eten. Tijdens het wachten was ik getuige van een felle woordenwisseling tussen een aantal collegaā€™s onderling. De goede sfeer in het team was ver te zoeken. Als wachtende klant voelde ik me wat opgelaten. De discussie, hoe ironisch wil je het hebben, ging over hoe onvolwassen het gedrag van de andere collega was.

Pasveer
14 July 2023

Bij onze bestelling zat vandaag geen pindasaus. Wel betaald uiteraard.

alinda
14 June 2023

Helaas was de bestelling niet compleet. er was broodje hamburger besteld maar het broodje miste. Het ras patat was erg vet hard gebakken en veel kleine stukjes patat . Er moet gezorgt worden voor een constante kwaliteit want nu is het al maar afwachten .

Anoniem
30 May 2023

Jullie moeten beter online zetten of jullie wel of niet aan bezorging doen want het stond gewoon nog op de site

Miep
19 May 2023

Normaal altijd zeer tevreden, maar vandaag was het echt een stuk minder. Dit had ook te maken met de onervarenheid en overcapaciteit van het personeel. Het personeel dat er was deed echt zijn en haar best, maar er was te weinig personeel en we er was had geen ervaring. Fout van de baas. Daardoor geen kwaliteit van het eten wat er anders wel is. Was echt minder lekker.

alinda
10 May 2023

De hoeveelheid patat wisselend per bestelling erg er zat nu erg weinig in

Daniƫl de Graaf
7 May 2023

Weer 3 heerlijke kapsalons gegeten. Ik vind ze niet te versmaden en heb nog geen betere kunnen vinden. Heerlijke combi van smaken en goede verhouding en hoeveelheid. Lekker met aardappelschijfjes.

Margret Speelman
21 April 2023

Helaas was de frikandel xxl niet goed warm. Voor de rest alles prima in orde

Hartman
16 April 2023
Claudia
8 April 2023
Kevin
8 April 2023

Eten was lekker. En was klaar op de afgesproken tijd

van der Laan
26 March 2023

was weer lekker en op gegeven tijd gereed

Richard van Dijken
2 March 2023
Erik
24 December 2022

Gewoon goed ben altijd zeer tevreden over de producten

Groenbroek
17 December 2022

Top!

Geert
3 December 2022

Online besteld en betaald . Netjes op afgesproken tijd gereed, niks mis mer

Erik
7 November 2022

Gewoon goed nooit geen klachten.

Jo
4 November 2022

Alleen jammer dat je zo vreselijk lang moet wachten

Monique Drenth
22 October 2022
Willy
25 September 2022

Patat was niet lekker was al snel koud en niet krokant, had verwacht dat door op tijd te bestellen en betalen de bestelling op de afgesproken tijd klaar zou staan

Timmerman
24 September 2022

Prima patat en snacks voor redelijke prijs.

Hartman
18 September 2022

Heerlijk eten. Altijd ruim voldoende

Annieck
17 September 2022

Het was heel erg fijn dat het personeel goed meedacht met het feit dat er glutenvrij eten werd besteld. Degene die het maakte vroeg heel netjes of alles wat er in zat wel echt erin mocht.

Akkerman
10 August 2022

Heerlijk warme patat

Margreet
2 August 2022
Tigerlady
21 July 2022

De bestelling zou om 18.50 klaar zijn. Komen we daar moesten ze nog beginnen met de bestelling. Heb nog 20 min staan wachten. We hadden een patat oorlog waar maar een klein beetje pindasaus opzat de uien .owts ik zoeken

G.F.Blaauw
13 June 2022

Ik heb mijn bestelling niet gekregen, op de app stond dat ze wel maandags gingen bezorgen maar nee dus

A
25 May 2022
Kimberly
19 April 2022

Het eten is hier altijd goed, echter moet er wel wat verbeterd worden aan de bezorgingstijden. Duurt gemiddeld anderhalf uur, ongeacht welke dag je bestelt. Erg jammer

G. Klunder
16 April 2022

Bestelling geplaatst om 17.26 uur, mail terug ontvangen dat de verwachttijd 18.30 uur zou zijn, oke druk, geeft niets begrip voor, 19.00 uur toch maar gebeld, of mijn bestelling al onderweg was? Nee nog niet, gaat er nu in. Hm oke krijg ik het dan wel warm aan, ja hoor zeker, komen er gelijk aan als het klaar is, nou vooruit toch al laat. 19.20 uur bestelling gekregen, lekkerrrr eten.. niet dus...had een kaassoufflƩ en als die niet heet van binnen is dan is de rest lauw, ja dus, toch maar opeten, want mijn maag knorde behoorlijk... heb voor 15 euro moeten bestellen, 3,00 euro bezorgkosten, in totaal 18.80 euro betaald voor lauw eten, en meer dan driekwartier later bezorgd , dan wat er in de maild stond... Heb contact met jullie hierover gehad, en kreeg nadat ik mijn lauw eten wat ik niet allemaal heb opgegeten... telefoon terug, we zijn in overleg geweest en we kunnen u nu hetzelfde eten warm brengen, eh nou nee heb al een patatje en een kaassoufflƩ en maar 1 frkandel speciaal op, du

Martin
13 April 2022

Goed en lekker en het is goed warm/

Luan
3 April 2022

Helaas 2 uur moeten wachten. Eten was goed en heet. Gebrek aan personeel en maar 1 auto waardoor de bezorging langer duurde. De vriendelijke bezorgster verontschuldigde zich en legde uit wat het probleem was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lucas
25 March 2022

De schnitzel die jullie eerst hadden was veel lekkerder dan deze

Henk
25 February 2022

Moet verdorie 2 uur wachten op patatje oorlog , bierenpatat en kapsalon met een frikandel dit was de eerste keer maar ook gelijk de laatste keer zeer slecht

Yvonne Wiegman
13 February 2022

Na een uur helaas ons eten niet erg warm meer ontvangen.. ook zat er een stuk plastic in de boerenpatat.

Ricardo van Moorselaar
30 January 2022
Efe
1 January 2021

Eten was super lekker, bezorgen duurde wel erg lang. Ik denk ivm nieuwjaar.

Anoniem
31 December 2021

Snelle bezorging, lekker warm eten. Ga hier zeker vaker bestellen!! Echt een aanrader

Remco
14 December 2021

Word de laatste tijd veel vergeten bij de bestelling saus etcetera.

Renate
11 December 2021

Bezorging was meer dan een uur later dan aangegeven tijd. 2x gebeld waar het bleef, beide keren waren we de eerstvolgende..... Zou fijn geweest zijn als medewerkers hadden laten weten niet op tijd te kunnen leveren. Bestelling was warm en smaakte goed, maar was niet waar we om gevraagd hadden, met de opmerkingen die we bij onze bestelling hadden aangegeven was niets gedaan.

Hugo
10 December 2021

Keurig op de afgesproken tijd en super kwaliteit!!! Echt een aanrader!